logo2 Remeha2 verheldering2 tentije2 fysionh2 Plus2 Logo PHV zwart Stedendriehoek RSH2

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Honk- en Softbalvereniging WSB, gevestigd te Apeldoorn, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40101486, hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan barry.tijssen78@gmail.com:

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Privacy

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Beeldmateriaal

Tijdens wedstrijden en andere activiteiten op het terrein van de vereniging worden door (commissie)leden danwel derden beeldmateriaal (foto’s en filmpjes) gemaakt en gedeeld op de website en/of social media pagina’s van de vereniging. Ook komt er jaarlijks een Clublad (Backbone) en Jaarboek uit waar foto’s van leden in geplaatst worden. Met name het plaatsen van beelden op Social Media heeft de verenging niet altijd invloed op. Indien u tegen bent op het gebruik van beeldmateriaal kunt u dit aangeven bij de contactpersoon van de verenging. Ook kunt u ter allen tijde een verzoek indienen voor verwijdering van beeldmateriaal van één van onze digitale pagina’s.

Contactgegevens Bestuur- en Commissieleden en overige vrijwilligers

Bestuur- en Commissieleden van de vereniging staan met hun naam, emailadres en eventueel telefoonnummer op de website. Dit is om verantwoordelijke personen binnen de vereniging snel te kunnen bereiken.

Persberichten

Als de vereniging een persbericht uitgeeft zal dit altijd in overleg gaan met de betrokken personen. Media plaatsen ook ongevraagd berichten over de vereniging. Het is niet ondenkbaar dat hierin namen van leden worden genoemd. De vereniging is niet verantwoordelijk voor het plaatsen van deze berichten.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:                    Barry Tijssen

E-mail:                                      barry.tijssen78@gmail.com

Telefoonnummer:                      06-15437382

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.