AAN HET WOORD: DE BEEBALLERS

Foto

n januari zijn 7 beeballers, van Wsb en robur ‘58 van start gegaan in de zaal. Dit onder leiding van Jet van Tol. Zij kreeg ondersteuning van Hugo Rijkenhuizen, zelf spelend bij de aspiranten. Hugo moest voor school een maatschappelijke stage lopen. En waar kun je dat nou beter doen dan daar waar je zelf ook speelt en energie van krijgt?!

In de zaal hebben de beeballers elkaar spelenderwijs leren kennen. Favoriet was het spel viskraampje! 
In de zaal kwamen Mika en Bram een aantal keer meetrainen. Zij vonden het zo leuk dat zij lid zijn geworden. Bij aanvang van de competitie hadden we dus 9 spelers, top! Een veld vol!

Nieuw dit jaar is, naast dat we een gemengd team zijn van Wsb en robur ‘58, dat de competitie bestaat uit twee wekelijks een speeldag. Dan komen alle teams uit de competitie, TTT, de Giants, de Cubs en ons combi team, bij 1 club en spelen we twee wedstrijdjes van ongeveer 45 minuten. Zo voelt het als een gezellig toernooi, wat voor de kinderen en ouders super goed bevalt! 

Onze eerste wedstrijd hebben we gespeeld tegen de ouders, deze hebben wij natuurlijk gewonnen!

In onze training leren we veel, wat resulteert dat in de wedstrijden van de eerste helft van het seizoen de beeballers al mooie acties hebben laten zien, vangballen, homeruns, acties op het eerste honk en ga zo maar door! Ook hebben we met het mooie weer slidings gemaakt op een zeepbaan, wat een enorm succes was!

Luke liet zien dat hij flink is gegroeid en heeft daarom na een paar wedstrijden de overstap gemaakt naar de pupillen. Zet m op Luke! 
De beeballers nemen regelmatig vriendjes en vriendinnetjes mee, hartstikke leuk! Daardoor zijn Nova en Raymon bij ons team gekomen waardoor we de zomerstop ingaan met 10 beeballers. 

De ouders zijn enorm betrokken bij het team, zij helpen Jet onder andere met scoren tijdens een wedstrijd en het optossen van de bal. Ook langs de kant is het altijd gezellig en zijn we 1 team!