Afscheid Erik van Ballegoy

Foto

Onlangs heeft Erik van Ballegoy afscheid genomen van zijn actieve honkballeven. Na 40 jaar is hij gedwongen om te stoppen omdat zijn lichaam het niet langer toestaat/verdraagt. Ik denk dat dit een pijnlijke maar wel de juiste beslissing is. In die 40-jaar heeft hij één keer een uitstapje gemaakt naar een andere vereniging om zich als speler te verbeteren.

Daarnaast is hij enige jaren geleden ook coach geweest van het HB1-team, heeft hij de nodige keren (jeugd) wedstrijden gescheidsrechterd en als het nodig was achter de bar gestaan! Zoals dat gaat bij CLUB-mensen. De laatste jaren was hij een belangrijke kracht in het coachen en begeleiden van het HB2–team. Dit 40-jarige jubileum is natuurlijk een enorme mijlpaal. Hij heeft ondertussen alle velden in Nederland wel gezien en alles meegemaakt. ik denk dat ik niet overdrijf dat je hem als speler niets meer wijs kan maken!

Erik namens het bestuur wil je tenslotte bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor onze vereniging en ik spreek de wens uit dat we elkaar nog vaak zullen begroeten langs het WSB-veld. In welke rol dan ook!!

Jan van ’t Ende
Voorzitter