Clubnieuws: klusploeg

Foto

Als verenging bestaan we dit jaar 50 jaar.

Een jubileum dat we groots wilden aanpakken. Door de omstandigheden hebben we onze plannen en ideeën moeten aanpassen en ziet het seizoen 2020 er ineens heel anders uit. Maar dit wil niet zeggen dat we ons op de kop laten zitten. Onze klusploeg is de afgelopen weken hard aan het werk geweest om het veld bij te houden en hebben daarnaast wat extra klussen opgepakt.

Bestrating:
Achter de backstop van het hoofdveld is een pad bestraat. Op deze manier kan je over de tegels naar de andere dugout lopen en maakt dit een mooie plek om een wedstrijdje te kijken. 

Nieuwe banken:
Achter de backstop van het hoofdveld zijn 5 nieuwe banken geplaatst. De steiger houten banken zijn zelf gemaakt door de heren in de klusploeg en gesponsord door leden. Ontzettend gaaf om het eindresultaat te zien. Wanneer we weer wedstrijden kunnen spelen kunnen deze goed bekeken worden.

Slagtunnel:
In de slagtunnel is een nieuw net gespannen. Door middel van een slim gat kunnen de ballen erdoorheen maar kunnen ze niet tegen het huisje aangeslagen worden. Super!

Slagkooi:
Er is een nieuwe slagkooi gemaakt voor de honkballers. Dit maakt ons de trotse bezitters van niet 1 maar 2 slagkooien. In beide is een nieuw net gespannen zodat ze goed gebruikt kunnen worden.

Veldonderhoud:
De afgelopen weken hebben we op het softbal veld last gehad van molen en muizen. Er wordt hard gewerkt om dit veld weer goed begaanbaar te maken. Op het honkbalveld ligt het gras er strak bij. Bij dit bericht zit een bijlage:
103874487-3070999282948012-598666900552045554-n.jpg