Coach Jan heeft tegenstrijdige gevoelens bij de laatste geboekte winst van Dames 1

Foto

WSB Dames 1 behaalt eerste winst van het seizoen ondanks afwezigheid coach 

Aangekomen bij de “Blue Hawks” in Zwolle was er eerst wat onduidelijkheid over de duur van de wedstrijd. Na overleg is er besloten om er een wedstrijd van 1,5 uur van te maken.

Om 20:00 begonnen we de wedstrijd aan slag. Marloes kwam direct op het honk door een 4 wijd. Prima, ogen open en slim spelen. Dit “ogen open” zorgde al snel voor een aantal keer 4 wijd en wat leuke honkslagen waardoor we al snel rond waren. Met een 0-6 voorsprong mochten we het veld in. 
Er werden al snel 3 nullen gemaakt waardoor we weer lekker mochten slaan.

De eerste inning opende bij de Zwolse dames (ook zonder coach) de ogen en ineens stond daar een nieuwe pitcher mét jaja de nodige hoofdklasse ervaring..”OEI” nouja..hoe harder ie er op komt, hoe harder ie er af gaat.

Uiteindelijk werd het vakwerk van Denise iets meer plakwerk,er vielen wat honkslagen tegen en er volgden een paar miniscule (inschattings) foutjes waardoor er door de Blue Hawks wat puntjes terug gesnoept werden. Desalniettemin ging “ie” er bij Edith er inderdaad harder af! HOPPA een Home-Run inside the park. (zo eentje als die van Denise vorige wedstrijd).
Nu kon het niet meer misgaan en dat gebeurde ook niet!

Om een bijna lang verhaal toch kort te houden, het was een leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander dat resulteerde in een nog leukere wedstrijd! Ik denk dat de foto’s voor zich spreken.

(We hebben sinds dit seizoen een regionale competitie...tot nu toe gelijkgestemdheid en wederzijdse hilariteit alom)

Toedeloe! 
José

(OJA! 6-15 was de eindstand)