Dames 1 verliest wedstrijd tegen Radboud Rangers

Foto

Dames 1 verliest wedstrijd tegen Radboud Rangers.

Afgelopen woensdag speelde onze dames een avondwedstrijd tegen de Radboud Rangers in Nijmegen. Helaas werd al direct in de eerste inning duidelijk dat het niet de wedstrijd van WSB ging worden. Aan slag kwamen we er niet doorheen, waardoor we al snel het veld in mochten. Daar hebben we dan ook direct maar even een tijdje gestaan. Maar liefst 10 spelers van de tegenpartij kwamen aan slag. De tweede inning was een kopie van de eerste inning. Het was dan ook een wedstrijd die wij het liefst zo snel mogelijk weer vergeten. 8 -2 werd de wedstrijd verloren. Toch een aantal highlights:

- Lobke, onze gastspeelster, die wij heel erg dankbaar zijn voor het meespelen, had twee hele mooie aangooien vanuit het outfield naar de thuisplaat. 

- Marloes liet als derde honkvrouw geen bal door en had twee mooie aangooien op 1 waardoor er twee nullen gemaakt konden worden.

- Na een heuse crash tussen Jose en Bianca bij een hoge bal, gaat het de tweede keer wel goed en maakt Bianca een mooie vangbal met een dubbelspel.

- Josje komt 1 keer aan slag en scoort door goed honk lopen het tweede punt van de wedstrijd

- Suus heeft als eerste honkvrouw een hele mooie actie, ze weet de loopster op drie te houden door te dreigen en de nul te maken op 1.

Op naar de volgende wedstrijd.