Jubileum boek

Foto

* * * ACTIE * * *

WSB bestaat dit jaar 50 jaar en daarom hebben we een heel mooi jubileum boek gemaakt.

Er zijn inmiddels al meer dan 70 (!) bestellingen binnen voor het jubileumboek. Iedereen die zich via de vorige oproep op Facebook heeft gemeld of een mailtje heeft gestuurd staat op de lijst. 

De drukker is op dit moment bezig met de opmaak en dat is een flinke klus kan ik je vertellen. Ik heb al een voorproefje gezien en het wordt prachtig!

We hebben nog een leuke actie bedacht: Iedereen die dit jaar lid wordt van de Club van 50 van WSB krijgt het Jubileumboek gratis! De leden van de Club van 50 betalen elk jaar 50 euro en bepalen gezamenlijk waar het geld aan wordt uitgegeven. Dit zijn zaken die niet uit de begroting van de vereniging kunnen worden bekostigd. Dit jaar zijn bijvoorbeeld de netten van de slagkooi vernieuwd, is er een bank gesponsord achter de baakstop en zijn flyers betaald voor de wervingsactie van jeugdleden.

Wil je gebruik maken van deze actie en de club zo een extra steuntje in de rug geven, meld je dan aan door op Facebook te reageren of stuur een mailtje naar Barry.tijssen78@gmail.com