Kerst Workshop

Foto

KERST WORKSHOP 
De gezellige kerstperiode staat alweer voor de deur en natuurlijk willen wij van WSB Apeldoorn deze kans niet onbenut laten om wat leuks te doen met onze leden, vrienden en supporters. 

Kerst staat voor gezelligheid en wat is gezelliger dan samen een workshop volgen. Bloemist Danny van Danny's Bloem & zo uit Hoenderloo is voor ons gaan brainstormen en heeft een geweldige workshop bedacht.

De workshop vindt plaats op dinsdag 17 december en woensdag 18 december in het clubhuis van WSB Apeldoorn. Op deze avond maak je je eigen eyecatcher voor op tafel in een kleur naar keuze.

Vanaf 19.15 ben je welkom om de avond te beginnen met een heerlijk kop koffie, thee of warme choco. Waarna we om 19.30 zullen beginnen met de workshop. Deze duurt circa 2,5 uur. De kosten voor deze gezellige avond zijn 34,50 per persoon en zijn inclusief alle materialen.

Om verzekerd te zijn van een plekje is het belangrijk om deze te reserveren want vol=vol. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 13 december bij Denise_sterling@hotmail.com