Weekend tips!

Teamfoto

Voor alle sportliefhebbers, clubvrienden, leden, familie en supporters hebben we een heel leuk programma op de planning staan aankomend weekend.
 
Op vrijdagavond spelen de dames een thuiswedstrijd om 18.30 tegen de Giants. Een leuke pot om het weekend mee in te luiden. Tot nu toe zijn de dames onverslagen maar daarbij moeten we wel benoemen dat ze pas twee wedstrijden hebben gespeeld. Kunnen ze dit volhouden? :D
 
Op zaterdag is de vrienden softbal dag. Zes teams komen tegen elkaar in actie op het veld van WSB Apeldoorn. Een gezellige en sportieve dag die wordt afgesloten met een uitgebreide BBQ. Wil je na het kijken van de wedstrijden een hapje mee eten dan kan dit natuurlijk. Voor 10 euro per persoon is iedereen van harte welkom.
 
Op zondag is het opnieuw een drukke dag. De recreanten spelen een driekamp op ons eigen complex tegen de Eagles en Robur58. Ook zij sluiten dit gezellig af met een BBQ. Maar dat is nog niet alles. Want ook de heren van honkbal 1 komen in actie en spelen een thuiswedstrijd tegen de Crom Tigers om 15.00.
 
Daarnaast, niet vergeten, bestaan we dit jaar als vereniging 50 jaar. We hadden grootse plannen maar helaas hebben we die een jaartje moeten verplaatsen. Echter is er door onze vrijwilligers keihard gewerkt om een jubileum boek te maken. De bestelde exemplaren kunnen zondag opgehaald worden in het clubhuis vanaf 14.30. Een glas champagne staat klaar om te toosten op onze mooie vereniging.
 
Kortom, we hebben een geweldig weekend voor de boeg!
Tot snel.