Enquete social media

Teamfoto

De afgelopen weken hebben we gevraagd aan onze leden en sportvrienden de enquete over de website en onze social media in te vullen. Er werd hier volop op gereageerd waarvoor dank!
Uit de enquête kwam naar voren dat vooral onze social media vaak wordt bezocht. Over het algemeen is iedereen hier heel tevreden over, al gaven jullie aan dat het leuk zou zijn als er meer foto’s van wedstrijden geplaatst worden. Hier gaan we mee aan de slag! Wat betreft de website is duidelijk geworden dat deze een nieuw likje verf verdiend en dat er best wel wat meer foto’s, video’s etc. op mogen die op 1 plek gevonden konden worden. Daarnaast worden een aantal zaken gemist.
De komende tijd zullen we aan de slag gaan om jullie feedback zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Dit betekent een vernieuwde website, aanpassingen aan social media en het blijven verbeteren van de communicatie stroom.
Tot slot is er nog een gelukkige die met het invullen van de enquete nog een extraatje heeft verdiend, en dat is
Jose Borst - Vos geworden! Wij willen haar, maar natuurlijk ook de rest bedanken voor het geven van input! José de prijs komt jouw kant op!