Wedstrijdverslag; WSB - TTT

Foto

Overtuigend optreden WSB tegen TTT.
In de tweede wedstrijd van het seizoen moest WSB aantreden tegen TTT uit Enschede. Deze ploeg had vorige week met 20-10 overtuigend gewonnen van de Herons. 

De eerste inning begon sterk. Mark Bosman was de startende werper en had precies één bal nodig om de eerste nul te maken(vang 8). Twee acties afgewisseld met een 4-wijd betekende het einde van de 1e helft van de 1e inning. 

De gelijkmakende slagbeurt begon met een nieuwe lead-off hitter. Sven Sturre mocht deze taak deze week vervullen. Jammer genoeg niet succesvol, een 3-slag was het resultaat. Hij liet wel de 1e slagbal lopen, dat was dan wel weer ok. Door een vangfout van de linksvelder van TTT op een klap van Rhohendly en een honkslag van Raul scoorde WSB het eerste punt. 

TTT wist in de 2e inning de voorsprong te nemen. Enkele fouten in het veld met een honkslag zorgden ervoor dat de honken vol liepen. Mede door een 2 honkslag van de catcher van TTT werd er in totaal 4 x gescoord. 

De aansluitende slagbeurt werd de stand 2-4 door een homerun van Sven en kon WSB verdedigend laten zien wat ze in huis hebben. De eerste nul werd gemaakt door een schitterende vangbal van midvelder Tom Bosman die hiervoor tot het uiterste moest gaan en deze actie werd opgevolgd door een diving catch van 2e honkman Raul Werleman die bijna de rol van rechtsvelder overnam. 

In de 4e en 5e inning kwam de slagploeg van WSB goed op dreef. Hiervoor was een stootslag en een foutje van de tegenstander voor nodig om deze op gang te brengen, maar daarna waren er een veelvoud van honkslagen. TTT wisselde meerdere keren hun pitcher maar dat had amper resultaat. Na 6 innings was de stand 14-4 en leek het een 7 innings wedstrijd te worden. 

De laatste 3 innings van deze wedstrijd verliepen rommelig. Reliever Jeroen die vorige week de wedstrijd prima eindigde, had te weinig controle en moest de bal overdragen aan Tom. Deze kreeg ook nog wel wat puntjes tegen, maar zelf werd er ook nog een aantal keren gescoord. Hierdoor werd de einduitslag 17-11.  
Coach Ronald Bosman zag de nodige verbeterpunten, maar was tevreden over het aanvallende spel. Volgende wedstrijd van WSB is uit tegen OVVO uit Amsterdam.