Nieuwsbrief

Teamfoto

Beste WSB’er! Welkom bij een nieuwe “Van de bestuurstafel”, de nieuwsbrief van WSB Apeldoorn. Heb je na het lezen suggesties, vragen of opmerkingen? Mail dan naar secretaris Wendy Peperkoorn

Tweede competitiehelft

De zomerstop is weer bijna voorbij en alle teams gaan de komende weken het laatste deel van de competitie in. Diverse teams zijn nog in de race om het kampioenschap. Het Bestuur wenst alle teams veel succes en plezier in de tweede competitiehelft.

Rabobank Club Support

Ook dit jaar stelt Rabobank Apeldoorn weer een mooi bedrag beschikbaar voor verenigingen. WSB doet ook weer mee! Ben je lid van de Rabobank? Dan mag je ook stemmen. Breng dan tussen 27 september en 11 oktober je stem uit op WSB. Elke stem is geld waard dus stem en laat zoveel mensen in je omgeving op WSB stemmen! 

Grote Clubactie

Nog een mooie actie om geld in de clubkas te krijgen: de Grote Clubactie. 14 september start de verkoop. Voor het jeugdlid dat de meeste loten voor WSB verkoopt is er een leuk prijsje te winnen. Van de seniorenteams verwachten we dat er gezamenlijk weer een superlot wordt gekocht. Binnenkort volgt meer informatie. 

Contributie

In de eerste week van september wordt het vierde en laatste deel van de contributie geïncasseerd door de penningmeester.

Gave WSB-items te koop      

Wisten jullie dat er via de site https://wsb-apeldoorn.gear4teams.comhele gave WSB en Apeldoorn Bucks kleding en items te koop zijn? En weet je wat het mooiste is? WSB krijgt een deel van de opbrengst! Neem eens een kijkje op de site en bestel iets leuks!

Blikjes en flesjes

Vergeten jullie niet legen blikjes en plastic flesjes mee te nemen en in de oranje containers in of bij het clubhuis te deponeren? Elk item levert vijf cent op!

Verenigingendag

Op zaterdag 21 september vindt er een verenigingendag plaats op de Eglantier. WSB zal hierbij aanwezig zijn en onze vereniging presenteren aan het winkelend publiek. 

Sponsorkliks

Vergeet niet als je iets online gaat bestellen dit te doen via Sponsorkliks! 

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

En zoek WSB op, een directe link vind je op onze website en in deze nieuwsbrief. 

Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Blokker. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra!