Robur ‘58/WSB Honkbal pupillen 1 pakken de winst in Enschede!

Foto

Robur ‘58/WSB Honkbal pupillen 1 pakken de winst in Enschede! 

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen TTT op het programma. Met Coach Erwin Faneyte geveld door de griep gaan de pupillen 1 op pad met gelegenheids coachtrio Raynold, Hans en Mark. Ook lenen we Lennart en Sven. In onze eerste slagbeurt scoren we drie punten. Jelle begint als pitcher. Hij krijgt na twee spelers van TTT met vier wijd op de honken een  homerun tegen en de stand is gelijk. In de tweede inning weten wij opnieuw drie punten te scoren. Halverwege de gelijkmakende inning voor TTT zit Jelle aan zijn limiet wat de pitches betreft.

Suzanne maakt haar pitching debuut. TTT weet niet te scoren door goed veldwerk. Met een kleine voorsprong gaan we de derde inning in.... weer weten we drie  punten te scoren!! We staan met 9-3 voor en TTT begint aan hun laatste slagbeurt.
Er komen 2 spelers met vier wijd op de honken. In de slagbeurt van de derde slagman wordt de loper op het eerste honk uitgemaakt door een goeie actie van catcher Raylano en eerste honkman Jelle. Suzanne krijgt nog wat tips van Hans en met steun van het veld weet ze de laatste twee slagmannen met drie slag aan de kant te zetten. Een super teamprestatie vandaag zowel de samenwerking in het veld (nog een dubbelspel van Tim door de bal te vangen en het tweede honk aan te tikken) als de wil om te slaan.

Volgende week spelen we de thuiswedstrijd tegen dit team op het veld bij WSB. Hopelijk tot dan