Spannende wedstrijd tot de laatste inning

Foto

WEDSTRIJD VERSLAG Dames Softbal 29-06-18

Na een lekkere (sliding)training afgelopen woensdag waren we vastbesloten om gisteravond maar weer eens een wedstrijd te winnen. De vorige keer dat we tegen de Rangers uit Nijmegen speelden, maakten we veel fouten waardoor we kansloos waren. Dat moest dit keer anders! 
Om vast in de stemming te komen, werd er van tevoren door een aantal speelsters gebarbecued. 
Met Josje als vervanger voor Jan begonnen we aan onze revanche. Met Denise op en Marloes achter de plaat begonnen we sterk waardoor we al snel konden slaan. 
Het eerste puntje werd snel gemaakt door Stella. Helaas duurde onze slagbeurt niet zo lang, dus op naar de volgende inning. De Rangers hebben goede slagvrouwen en er waren en paar mooie tikken, maar we verdedigden aardig. Marleen stond sinds lange tijd weer eens op twee en liet zien dat ze dat prima kan!
Toen de Rangers hun pitcher wisselden, sloeg Claire meteen een goede honkslag.
Door iedere inning een puntje te pakken, kwamen we op voorsprong. 
In de laatste inning dreigde het echter mis te gaan door een aantal harde klappen van onze tegenstander. 
Gelukkig hadden wij een gelijkmakende slagbeurt, want het stond 6-6! 
Door goed slagwerk en een gestolen honk van Bo, een hit van Denise en een mooie hit van José scoorde Bo het winnende punt. Natuurlijk wilden we toen nog niet stoppen, dus kwamen Suus en Jessica nog aan slag. José scoorde op een hit van Suus en Jessica bracht met haar driehonkslag Suus over de thuisplaat. Eindstand: 8-6 voor WSB!