Spannende wedstrijd wordt in laatste inning bepaald

Foto

Wedstrijdverslag Eagles - WSB DS1 25 mei

Vastberaden om er meer wedstrijd van te maken dan vorige week thuis in Apeldoorn (misschien zelfs winst te behalen), vertrokken de softbal dames naar Deventer. Line up klaar, speelsters ingetraind.... ofwel 19.30 uur... Play Ball!

WSB begon aan slag, maar moest na drie slagvrouwen al het veld in. Denise Sterling starte sterk als pitcher en al gauw was de eerste inning een feit. Ook in de tweede inning hielden beide teams de 0. In de derde inning brak Eagles door en wist drie punten te scoren. Na een time out herpakte WSB zich en werd direct de derde nul gemaakt. Nu kwam het er op aan... WSB moest aansluiting houden!

Dit pakte WSB serieus op en wist twee punten te scoren. In de gelijkmakende slagbeurt wist Eagles niet te scoren. 

In de vierde inning scoorden beiden teams wederom niet, maar in de vijfde inning wist Eagles met nog twee punten verder uit te lopen. WSB zag dat de kansen nog niet voorbij waren en begon fanatiek aan slag in de zesde inning. Bianca van Bentem wist er zelfs nog, na het neerleggen van een stootslag en een foute aangooi op de eerste honkvrouw, een “homerun” uit te persen!! De stand was nu 5-3..... helaas zat er niet meer in voor WSB. 

De speeltijd was zo goed als voorbij, maar Eagles werd nog een gelijkmakende slagbeurt gegund. Ook zij waren nog even fanatiek aan slag als in het begin en sprokkelde het ene punt na het andere binnen. Dit resulteerde in een eindstand van 11-3. 

Volgende week vrijdag wordt er weer thuis gespeeld in Apeldoorn, tegen de Giants uit Hengelo.