Vrijwilliger van het jaar en lid van verdienste.

Foto

Afgelopen vrijdag was de algemene ledenvergadering in het clubhuis van WSB Apeldoorn. Tijdens deze avond hebben we stilgestaan bij het werk wat al onze vrijwilligers verzetten ieder jaar weer. We zijn zo blij met alle hulp en het enthousiasme dat hierbij komt kijken dat het lastig is om bepaalde mensen eruit te pikken. Toch willen we drie vrijwilligers dit jaar extra in het zonnetje zetten.

Allereerst onze vrijwilliger van het jaar 2019: Karel de Roo. Karel heeft afgelopen jaar met veel passie het wedstrijdsecretariaat gedaan en daarnaast wedstrijden gescheidst en een positie gehad binnen de TC. Via deze weg en met de mooie beker willen we hem heel erg bedanken!

Als tweede hebben we tijdens het ALV Hans Bömer benoemt tot lid van verdienste. Hans heeft heel veel voor onze club betekend in verschillende rollen. Denk aan coach, speler, voorzitter en op moment inkoop clubhuis. De titel is dan ook dik verdiend. Hans ook jij bedankt! 

En daarnaast willen we ook Hans verhoef bedanken voor zijn enthousiasme, tomeloze energie en inzet als penningmeester. 

Als laatste willen we nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor de hulp, de feedback, de interesse en de gezelligheid. Op naar een mooi seizoen in 2020.Bij dit bericht zit een bijlage:
86290751-2795497353831541-316242629597593600-n.jpg